INSCHRIJVEN

INLOGGEN

<

Meefinancieren

Tijdelijke transformatie financieren is via banken en investeringsfondsen vrij lastig. Socius kan met een gezond businessplan een goede rente bieden op investeringen, daarom heeft Socius bewoners, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden de mogelijkheid gegeven om te investeren in De Saffier door middel van twee crowdfunding-campagnes (in samenwerking met CrowdAboutNow).

 

Crowdfunding-campagne investeren

Door te hebben geïnvesteerd in De Saffier (vanaf €250) zullen investeerders een goed en zeker rendement ontvangen, bovendien hebben ze daarmee geholpen de realisatie van een maatschappelijk project als De Saffier mede mogelijk te maken.

 

Deze crowdfunding-campagne is inmiddels succesvol afgerond, het doelbedrag van €150.000 is ruimschoots behaald! De campagne is hier terug te vinden.

 

Crowdfunding-campagne huur vooruitbetalen

Socius bood daarnaast de eerste lichting bewoners de mogelijkheid hun huur 24 maanden vooruit te betalen voor de prijs van 22 maanden, ze wonen dus twee maanden gratis. Ook wordt de huur gedurende deze twee jaar niet geïndexeerd, wat deze bewoners een extra huurkorting oplevert.

 

Deze crowdfunding-campagne voor de eerste 8 zelfstandige woonruimten is inmiddels ook succesvol afgerond! De campagne is hier terug te vinden.

ZOEK JIJ EEN KAMER OF STUDIO?

Via Socius Connect kun je je altijd vrijblijvend inschrijven voor alle projecten van Socius. Geef bij je inschrijving aan dat je graag een kamer wilt in De Saffier, zodat we weten waarvoor je je inschrijft.

INSCHRIJVEN

BEN JE AL BEWONER?

Huurzaken, feestaanvragen, klachten, ideeën en onderhoudsgebreken verlopen via Socius Connect. Het programma is zo gemaakt dat het eenvoudig te gebruiken is voor iedere bewoner.

INLOGGEN

 

©2016 project De Saffier

SITE MAP

CONTACT

INITIATIEFNEMERS

CONNECT MET SOCIUS

Saffierlaan 8-10

3523 RC

UTRECHT

 

Telefoon receptie De Saffier: 030 – 302 05 05

Telefoon kantoor De Saffier: 030 - 227 24 22

E-mail: info@de-saffier.nl